Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Hosszabbításban nyert az Újpest, Selby negyedszer világbajnok

Eurosport
Eurosport

Publikálva 04/05/2021 - 07:03 GMT+2

Az Eurosport hétfői hírösszefoglalója.

Kastrati gólöröme (Fotó: MTI)

Fotó: Other Agency

Hírek, aktualitások

Szentpéterváron ragadtak Hangáék, miközben a szezon legfontosabb mérkőzésére készülnek. Hanga Ádám értékelte a Barcelona útját a május negyedikei ötödik, mindent eldöntő Euroliga mérkőzésig.
Új edzővel készül az összetett vk-győztes alpesi síző Vlhova. A következő olimpiai ciklusban már Mauro Pini irányítja majd edzőként a női alpesi sízők világkupa-sorozatában összetett győztes Petra Vlhova felkészülését.
Szalaiék ikszeltek a fertőzéshullám után visszatérő Dárdaiékkal. A Szalai Ádámmal felálló Mainz hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Dárdai Pál vezette Hertha BSC-vel a Bundesligában.
Izgalmas végjátékban búcsúzott Dimitrov Madridban. A dél-afrikai Lloyd Harris három szettben legyőzte a 13. helyen rangsorolt bolgár Grigor Dimitrovot Madridban. További eredmények a cikkben.
picture

ATP Madrid: Harris - Dimitrov összefoglaló

A világelső nyerte a Garros-bajnokok csatáját. Ashleigh Barty kétszettes sikerrel jutott negyeddöntőbe a Madridban zajló salakpályás tenisztorna női versenyében. További eredmények a cikkben.
Az Újpest kettős emberelőnyben nyerte meg a Magyar Kupát. Az Újpest FC nyerte a labdarúgó MOL Magyar Kupa 2020/21-es kiírását: a lila-fehérek hétfőn a Puskás Arénában rendezett döntőben hosszabbítás után 1-0-ra győzték le a MOL Fehérvár FC-t.
Snooker-vb: Selby negyedik bajnoki címét szerezte. Mark Selby nyerte a Sheffieldben rendezett snooker-világbajnokságot, miután a döntőben 18-15-re felülmúlta Shaun Murphyt. Videó a mérkőzés utolsó pillanatairól és az ünnepélyes díjátadóról.
picture

Snooker-vb: Mark Selby negyedik bajnoki címét szerezte

Cikkek, elemzések

A vízilabda Luka Dončića lehet az UVSE 17 éves üstököséből. Varázslatos szezont teljesít Vigvári Vince, az UVSE szupertehetséges vízilabdázója, akinek egy találat hiányzott ahhoz, hogy az OB I alapszakaszának társgólkirálya legyen.
Viviani: „Sokat szenvedtem, de már rendben vagyok”. Caleb Ewan azért megy a Giróra, hogy megcsinálja a 2003 óta nem látott nagy triplát, Elia Viviani ellenben azért, hogy megtalálja a régi önmagát.
Öt hónapnyi káosz kötélhúzással és lovas távolugrással. A világkiállítás árnyékában megrendezett 1900-as olimpián sokszor még maguk a versenyzők sem tudták, hogy mikor zajlanak az események.
Megvan a magyar női vízilabda-válogatott bő olimpiai kerete. Bíró Attila, az Európa-bajnoki bronzérmes magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya 18 fős olimpiai keretet hirdetett hétfőn.
Carapaz: „A Tour színvonala hihetetlenül magas, de képes lehetek nyerni”. A 2019-es Giro győztese egymaga felhelyezte Ecuadort a bringás térképre, de nem állna meg itt.
Schumacher hatalmas előrelépést lát a kiválóan sikerült Portugál Nagydíj után. Ünneplésre még mindig nincs ok a Haasnál, de az előrelépés tagadhatatlan.
A koronavírusból visszatérő Medvedev szerény célokkal vág neki a salakos tornáknak. Az orosz teniszező már a gondolatát is utálja a salakpályás tenisznek, de legalább fizikálisan rendben van.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés