Aki nem szeretne lemaradni a sportvilág történéseiről, iratkozzon fel az Eurosport napi hírlevelére, és minden reggel házhoz visszük a híreket.
A siker másnapja: A franciák elleni döntetlent követően a gólszerző Fiola Attilanyilatkozott érzelmesen , míg a kinti sajtó a világbajnok gyenge teljesítménye mellett a fantasztikus hangulatról is írt.
Az Eb közben robog tovább, megkezdődött a csoportkör utolsó köre. Az olaszok harmadik meccsüket is behúzták, míg Svájc a leszerepelő törököket legyőzve szerzett esélyt a továbbjutásra.
Hírek
Milák Kristóf elképesztően nagyot úszott, Djokovic az éremről is lemaradt
EGY NAPJA
Mit ér el a pihenővel Rafa Nadal? A spanyol sztár kihagyja Wimbledont és az olimpiát, mi pedig cikkünkben megnéztük, milyen következményei lehetnek ennek rövid és hosszútávon.
Foci
Fiola példája is mutatja, hogy egy Eb-n nem kell feltétlenül esélyes csapatban játszani, hogy jó teljesítménnyel valaki felhívja magára a figyelmet. A skótok eddig ugyan egy meccset sem nyertek, Billy Gilmourról mégis áradozik a sajtó.
Hasonló történet Robin Gosensé, aki a portugálok ellen remekül játszva még Cristiano Ronaldót is elhomályosította.
Tenisz
Nadal mellett még egy játékos wimbledoni hiányzása vált biztossá, mivel kiderült, nem épül fel az év harmadik GS tornájára az egykori világranglista harmadik Milos Raonic.
Közben persze zajlik a rövid füves pályás szezon, aminek már véget is ért az első hete. Queensben Matteo Beretteni kemény csatában húzta be a döntőt, míg Halléban fiatal francia ellenfele lepte meg Andrej Rubljovot
Még több sport
Lezajlott a nemzeti bajnokságok hétvégéje az országúti kerékpáros mezőnyben. A magyar bajnokságon Filutás Vikor védte meg a címét, míg az általunk is közvetített spanyol versenyen egy furcsa hajrát követően az Astana versenyzője örülhetett első bajnoki címének.
Jövő héten már a Tour de France-é lesz a főszerep, ahol a mezőnyhajráknak Sam Bennett lesz az egyik nagy esélyese. Az ír versenyző a sprinterek közt szokatlan mentalitásáról mesélt.
A hétvégén viszont még az autósporté volt a legfontosabb esemény az országban, a Francia Nagydíjon Max Verstappen a saját trükkjével lepte meg Lewis Hamiltont, ami körömrágós hajrát eredményezett
Hasonlóan drámai izgalmakat hozott az NBA rájátszásában a Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks párharc hetedik meccse, ahol Kevin Durant hiába döntött hihetetlen rekordot, hosszabbításban végül a vendégek örülhettek.
A MotoGP németországi futamán ellenben papírforma eredmény született, már ha az előző évek dominanciáját és nem a győztes Marc Marquez elmúlt hónapokban mutatott formáját nézzük…
Hogyan írhatja át egy szaftos burító két atlétikai számban is a tokiói éremesélyeket? Shelby Houlihanfura doppingesetét mutattuk be.
Lehet sejteni, hogy a járvány miatt nem lesz problémamentes az idei tokiói olimpia. Ezt igazolja, hogy máris megvan az első pozitív eset, több mint egy hónnappal a játékok előtt…
1976-ban, Montrealban nem voltak ilyen gondok. Bojkott, látványosan erős keletnémet úszók, a játékokat követően pedig szinte csődbe menő rendezőváros ellenben igen, derül ki történelmi áttekintésük következő részéből.
Hírek
Milák Kristóf olimpiai bajnok, a férfi kardcsapat és a cselgáncsozó Tóth Krisztián bronzérmes
28/07/2021 20:59
Hírek
Vas Kata Blanka szenzációs, egyre közelebb a Milák-arany!
27/07/2021 20:41