Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Terítéken Djokovic lelke és Medvedev esélyei; Ronaldo lőtt, látott, de nem győzött

Eurosport
Eurosport

Frissítve 15/09/2021 - 09:06 GMT+2

Az Eurosport keddi hírösszefoglalója.

Cristiano Ronaldo

Fotó: Getty Images

Vár még ránk egy Medvedev-Djokovic csata, de lesz még szó doppingról, bundázásról, könnyekről és újjászületésről is. Aki még nem tette, de szívesen olvasná a híreinket már kora reggel az e-mailjei között, iratkozzon fel az Eurosport napi hírlevelére!
Színjáték? Valódi érzelmek? A nagyság átka, esetleg a történelmi lehetőség nyomása? Mi lehet Novak Djokovic könnyei mögött? Erre kerestük a választ ebben a cikkünkben, és az olvasóink is, a Facebook oldalunkon kialakult kommentháborúban. Ígértünk még egy – határozottan nem babra menő – csatát Medvedev és a világelső között, de ez most nem a pályán (vagy inkább nem egy pályán) fog eldőlni.
Maurizio Sarri nem lesz ott a Lazio következő két meccsén. Na jó, nem történt semmi végzetes, az AC Milan elleni meccsen gyűjtött be egy piros lapot, meg egy eltiltást is. Viszont ha most valaki felkapta a fejét, és edzőcseréken kezdett fantáziálgatni, akkor neki is vannak híreink: a Hellas Verona három forduló után be is csukta a kaput Eusebio Di Francesco mögött, és Cagliariban sem tartott sokkal tovább Leonardo Semplici ténykedése.
Mindig érdekes, amikor kicsit belepillanthatunk a profi sportolók életébe, vagy megismerhetjük, hogy milyen a felszín alatt az a világ, amit hétről-hétre követünk a tv-n keresztül. Ma egy olyan történetet hoztunk, amiben a főszereplő épp most búcsúzik a profi karriertől, és meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy min ment keresztül, mielőtt feladta a Vueltát.

TENISZ

Egy darabig még biztos nem tudjuk majd elengedni a US Opent, ebben pedig az is közrejátszik, hogy óriási meglepetéseket hozott az idei torna. És most nem csak a legeslegutolsó csattanóról beszélünk, hanem kilenc másik, emlékezetes sztoriról is, amiket ebben a cikkben gyűjtöttünk össze.
A lemondott olimpiai szereplés óta keveset hallottunk Babos Tímea felől, és még most sincsenek megnyugtató információk az állapotáról. A csípősérülése nehezen gyógyul, és ami talán még inkább nehezíti a helyzetét, lelki sérüléseket is szerzett az elmúlt időszakban.
És persze, ahogy az lenni szokott a nagy tornák után, jönnek szép sorban a legkülönfélébb videóválogatások! Van itt egy a legmenőbb lábközötti ütésekről, itt egy a legnagyobb esésekről, ebben a legőrültebb szurkolókat mutatjuk meg, végül pedig itt egy a legeslegkedvencebb 10 megoldásról. Akinek pedig még ez sem elég, látogasson el a honlapunkra, van még pár igazán jó összeállítás! Jó szórakozást!
Medvedev "ünnepel"

FOCI

Keményen dolgozik, magabiztos - de nem beképzelt. Elveszi a labdát, és pontosan tudja, mit kell tennie. Ő nem kiegészítő ember, hanem egy nagyon fontos játékos számunkra."
Hogy kiről mondta ezt Thomas Müller, és ki az, akit ennyire nagy becsben tartanak Münchenben, eláruljuk ebben a cikkben.
Nyolc akció, 19 100 előállított ember, 63 millió amerikai dollár értékű lefoglalt készpénz, és több mint négyezer illegális fogadás. Akcióba lendült az Interpol, a foci-Eb is felkerült a térképre a nemzetközi bundabotrány kapcsán, ahol Magyarországnak is jutott szerep.
Ronaldo százharmincötödik BL-gólja is kevés volt a Manchester Unitednek, mert cserébe a Young Boys bepakolt kettőt De Geának (az utolsót mondjuk jól kicentizték). A Barcelona sem járt jobban, ők hármat kaptak a Bayerntől, míg a Chelsea egy soványka győzelemmel zárta a keddet.
Végül egy jó hír: úgy tűnik, Pelé jobban van, és hamarosan az intenzív osztályt is elhagyhatja műtétje után a legenda.

KERÉKPÁR

Elkezdődött a Luxemburgi körverseny, mi pedig minden nap megmutatjuk az aktuális küzdelmeket. Valter Attila sokáig mutatta magát a mezőny elején, végül a győztessel azonos idővel, a 22. helyen érkezett célba a nyitónapon. Tartsatok velünk szerdán is, 14:30-kor kezdünk!
picture

Almeida érinthetetlen volt a sprintben, győzelemmel kezdett a luxemburgi körön

MÉG TÖBB SPORT

Világcsúcs 2000 méteren! Niyonsaba 5:21.56 perces eredménnyel ért célba, mellyel több mint két másodperccel döntötte meg az etióp Genzebe Dibaba rekordját (5:23.75 perc) a Zágrábban rendezett atlétikai versenyen. De miért érdekes ez különösen? Pár napja már foglalkoztunk vele, olvassátok el az atléta történetét, ha még nem tettétek!
Alig köszöntünk el Tokiótól, kis túlzással még ki sem hűltek a sportolók kezében az érmek, máris előfordulhat, hogy valaki máris elbúcsúzhat a szerzeményétől. Természetesen doppingügy áll a háttérben, egy váltó ezüst múlik a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) ítéletén.
A Túraautó Világkupa a motoros Endurance Világbajnoksággal osztozik majd a pályán Mostban, ami átalakítja kicsit a forduló szokásos lebonyolítását. De vajon milyen nehézségeket okozhat a helyzet?
Gyengült, kiegyenlítettebb lett a férfi vízilabda OB I mezőnye a nyáron, klasszis légiósok távoztak a magyar bajnokságból. A legerősebb csapatok közül átalakult a Ferencváros és a Szolnok is, miközben az OSC stabil maradt, és Varga Dániel akár már második vezetőedzői évében bajnoki címig vezetheti az újbudaiakat.
Aki látta márciusban, hogy a síugrók világkupa-sorozatának szlovéniai állomásán mekkorát esett Daniel-Andre Tande, olvasta a híreket arról, hogy mennyi ideig feküdt kómában, és milyen súlyos sérülései voltak, az aligha gondolhatta, hogy látja még a pályán a norvég síugrót. Most szerencsére ránk cáfolt.
Tokióban 400 és 800 méter gyorson nem jutott döntőbe, előbbiben a 10., utóbbiban a 13. helyen zárt Késely Ajna. Most edzőt váltott, mi pedig a legjobbakat kívánjuk a folytatásban!
Lawrence Stroll, a Forma-1-es Aston Martin csapat tulajdonosa bízik abban, hogy náluk marad a német Sebastian Vettel.
1986. augusztus 30., Stuttgart, 86,74 méter. Jurij Szedih akkori világcsúcsát kalapácsvetésben a mai napig nem döntötték meg. Az ukrán atléta, aki ezelőtt hatszor is megdöntötte a kalapácsvetés világrekordját, kedden hunyt el.
A nap képe: Cristiano Ronaldo egyik eltévedt lövése telibe talált egy biztonsági őrt a BL-meccs előtti bemelegítésnél. A portugál sztár végül kiment hozzá, és megnézte, hogy van.
Cristiano Ronaldo
Szerdai tervezett műsoraink az Eurosporton:
Eurosport 1
  • 14:30 Kerékpár: Luxembourgi körverseny, 2. szakasz, Steinfort › Eschdorf (186.1km)
  • 16:30 Kerékpár: GP Wallonie: Aywaille › Citadelle de Namur (208.1km)
  • 18:00 Kerékpár: Szlovák kör, prológ, Košice › Košice (1.6km)
Eurosport 2
  • 14:30 Kerékpár: Toszkán kör: Pontedera › Pontedera (191.6km)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés