Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Elődöntős a City és a Real, Szoboszlai hamarosan edzhet, Nadal a nyolcaddöntőben

Eurosport
Eurosport

Frissítve 15/04/2021 - 07:19 GMT+2

Az Eurosport szerdai hírösszefoglalója.

Manchester City's English midfielder Phil Foden (C, hidden) celebrates scoring the 1-2 goal with his team-mates and Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola during the UEFA Champions League quarter-final second leg football match

Fotó: Getty Images

Menedzserirodája közlése szerint Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása három héten belül teljes értékű edzésmunkát végezhet.
A 100 nappal a megnyitó ünnepség előtt közölt kalkuláció szerint az éremtáblázat második helyén Kína (38 arany, 23 ezüst, 24 bronz) végez, míg az Orosz Olimpiai Bizottság zászlaja alatt induló sportolók harmadikak lesznek 23 arannyal, 24 ezüsttel és 26 bronzzal. A Gracenote ugyanakkor hangsúlyozta, hogy egyelőre kérdéses, kik azok a versenyzők, akik rajthoz állhatnak Tokióban az oroszok közül. A Gracenote Magyarországot a 11. helyre várja az éremtáblázaton.
Sajtóinformációk szerint könnyen lehet, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén sem rendezik meg a Kanadai Nagydíjat a Forma-1-es világbajnoki sorozatban.
Véleménye miatt senki sem kerülhet hátrányba -jelentette ki Csányi Sándor, az MLSZ elnöke Petry Zsolt és Gulácsi Péter ügyére reagálva.
A 12. végső győzelmére hajtó Rafael Nadal nyolcaddöntőbe jutott szerdán a monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán.
picture

ATP Monte Carlo: Nadal - Delbonis összefoglaló

Thomas Pidcock megnyerte az első egynaposát, Peák Barna segítőként ment nagyot, és 8.53 hátránnyal jött meg.
A címvédő Telekom Veszprém 39-28-ra nyert a Ferencváros otthonában a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján.
Fredi Bobic május végén távozik a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Eintracht Frankfurt vezetőségéből, és a Dárdai Pált vezetőedzőként foglalkoztató Hertha BSC klubmenedzsereként folytatja sportvezetői pályafutását.
A Manchester City a Borussia Dortmund felett aratott kettős győzelemmel, a Real Madrid pedig hazai győzelme után a Liverpoolban elért gól nélküli döntetlennel harcolta ki a továbbjutást szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

CIKKEINK, ELEMZÉSEINK

Eltiltás után ismét a Crucible-ben játszhat az egykor negyeddöntős. Dott és Zhou kikapott, Davis hatalmasat fordított, Jones pedig megkoronázza a szezonját az újabb világbajnoki részvétellel.
1999 óta nem történt ilyen. A Major League Soccerben szereplő D.C. United Lucy Rushton személyében találta meg most a klub új általános igazgatóját. Ő mindössze a második nő, aki ezt a pozíciót töltheti be egy MLS-egyesületnél.
Csak egyetlen csapat jöhetett szóba, amikor felmerült a lehetősége annak, hogy hova is igazolhatnék” – mondja a 148 profi győzelemnél jár Cavendish.
Francesco Totti szédületes pályafutásának, az AS Románál töltött 25 évének bemutatását élvezhetjük 'A kapitány' című pazar önéletrajzi könyvében.
A Real Madrid volt sportigazgatója szerint semmi nem dőlt még el a La Ligában.
Eheti podcastünk fő témája a Petry-ügy, de foglalkozunk a golf Masters tornával és a hét legfontosabb híreivel is.
Toni Nadal hivatalosan is Felix Auger-Aliassime edzője lett, de a kanadai szerint egyáltalán nem biztos, hogy a várt sikert hozza az együttműködésük.
Minden idők egyik legegyedibb olimpiai selejtezőjének ad otthont Graz május 26. és 30. között.
Trinity Rodman lett az NWSL történetének legfiatalabb amerikai gólszerzője, 18 évesen volt eredményes a Washington Spirit csapatában.
A világelső megnyerte első mérkőzését azóta, hogy hét héttel ezelőtt megszerezte 18. Grand Slam-győzelmét az Ausztrál Openen. A harmadik monte-carlói címére hajtó Djokovic már a mérkőzés előtt is méltatta ellenfelét. Szerinte a 19 éves olasz a jövő egyik nagy bajnoka.
Megvan, melyik számban várható a tokiói olimpia úszóversenyeinek egyik legbrutálisabb összecsapása – de veszélyben van-e a 2008 óta fennálló világrekord? Eláruljuk!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés