Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Berecz címet védett, Nadal kiesett, indul a snooker-vb

Eurosport
Eurosport

Frissítve 17/04/2021 - 06:23 GMT+2

A pénteki legfontosabb hírek egy helyen.

Andrey Rublev of Russia reacts during his match against Rafael Nadal

Fotó: Getty Images

A Hertha Berlin koronavírus fertőzések miatt kénytelen karanténba vonulni, így a következő három Bundesliga-meccsüket halasztani kell.
Berecz Zsombor remek versenyzéssel megvédte Európa bajnoki címét a finn dingi hajóosztályban. A fölényére jellemző, hogy már egy futammal a vége előtt behozhatatlna előnyre tett szert.
Hiába csökkentették az amerikai sprinter, Christian Coleman eltiltását, a Tokiói olimpián így sem vehet részt.
Tovább folytatódott a Valenciai kör, ahol a harmadik szakaszt rendezték meg. A hegyi befutóval záruló szakaszt a Movistar versenyzője Enric Mas nyerte.

Tenisz

Dominic Thiem idei szezonjára rányomja a bélyegét, hogy folyamatosan kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódik. Azt is bejelentette, hogy a salakos idénykezdése egy térdprobléma miatt csúszik. Monte-Carlo után kénytelen visszalépni a belgrádi tornától is. A cél természetesen továbbra is a Roland Garros.
A Roland Garros szervezői idén végre teljes programmal számolhatnak, így bejelentették, hogy a vegyespáros is visszatér.
Nem lesz meg idén Nadalnak a 12. győzelme Monacóban. Nagy meglepetésre a negyeddöntőben az orosz Rublev nyert, három játszmában.

Snooker: indul a világbajnokság!

picture

crucible theatre 2010 world championship

Fotó: Eurosport

Az ikonikus Crucible-ben indul szombaton a snooker világbajnokság. Bemelegítésnek az alábbi cikkekkel és podcatekkel hangolódhatunk:
A 2021-es világbajnokság legnagyobb kérdése, hogy Ronnie O'Sullivan meg tudja-e szerezni hetedik világbajnoki címét, amivel beállítaná Stephen Hendry rekordját. A Crucible skót királyának minden egyéb rekordját megdöntötte már, de mégiscsak ez a legfontosabb. Egyértelmű, hogy ha beállítja, vagy egyszer tán meg is dönti ezt a rekordot is, akkor egyértelműen ő lesz a valaha volt legnagyobb snookeres.
Az Eurosport Break című podcastjében Ronnie és Neil Robertson is beszélt a világbajnoki esélyekről is.
Az első nap programjáról: Ronnie O'Sullivan elkezdi és be is fejezi első mérkőzését a világbajnokság első napján. Rajta kívül láthatjuk Neil Robertsont, a UK győztesét, a torna egyik favoritját is, valamint Yan Bingtao is asztalhoz lép.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés