Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Babos visszalépett, célfotós győzelem a Baszk körön, sporttörténelmi Eb-aranyat nyertünk

Eurosport
Eurosport

Publikálva 09/04/2021 - 08:17 GMT+2

Ez történt csütörtökön.

Ion Izagirre

Fotó: Getty Images

A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitova és Garbine Muguruza a nyolcaddöntőben kiesett a Charlestonban rendezett salakpályás női tenisztornán. Babos Tímea elkapta a koronavírust, így nem folytathatja szereplését a charlestoni versenyen.
A 39 éves spanyol Feliciano Lopez a nyolcaddöntőben kiesett a Marbellán rendezett salakpályás férfi tenisztornán.
Az olasz Lorenzo Musetti négy meccslabdát hárítva jutott be a negyeddöntőbe csütörtökön a Cagliariban rendezett salakpályás férfi tenisztornán.
Az eredetileg tervezettnél egy héttel később, május 30-án rajtol a francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros.
Toni Nadal visszatér az ATP Tourra, méghozzá a mezőny egyik legizgalmasabb tehetsége, Felix Auger-Aliassime oldalán. A rutinos edző már a monte-carlói 1000-es versenyen is ott lesz a kanadai tehetség mellett.
Primož Roglič elvesztette a sárga trikót, a Baszk kör csütörtöki napja után már Brandon McNulty (UAE Emirates) vezeti az összetettet. Ion Izagirre célfotóval nyerte a 4. szakaszt, egy másik baszk versenyző, Pello Bilbao előtt.
Stephen Hendry elbukott a világbajnoki selejtezősorozat második fordulójában. Ezzel biztossá vált: a nemrég visszatérő hétszeres világbajnok nem lesz ott a világbajnokság főtábláján. Két kiváló snookeres hölgy, Reanne Evans és Rebecca Kenna is lehetőséget kapott a selejtezőben, de egyikük sem tudott élni a sansszal.
A Telekom Veszprém kettős győzelemmel jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután házigazdaként 39-30-re nyert az északmacedón Vardar Szkopje ellen a nyolcaddöntő csütörtöki visszavágóján.
Az 54 kilogrammos súlycsoportban szereplő Salim Omar aranyérmet nyert a szófiai tekvondó Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján, ezzel Magyarország történetének első, felnőtt kontinensbajnoki címét szerezte.
A rendkívül ritka rákbetegségnek számító agyi limfómával kezelik Koji Murofushit, a japánok olimpiai és világbajnok kalapácsvetőjét, aki szeptemberig a tokiói olimpia sportigazgatója volt.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés