Újabb napot töltött rózsaszínben Valter Attila a Giro d'Italián. A magyar versenyzőnek egy nehéz szakasz során kellett megőriznie az összetett vezetését, miközben elöl a szökevények csatáztak a győzelemért.
Közel 50 éves rekordot állított be Robert Lewandowski a Bundesligában. A Bayern lengyel csatára a Freiburgnak lőtt találatával ért a legendás Gerd Müller nyomába.
Összejött az álomdöntő a római tenisztornán. A tegnapi esőszünet miatt megbolondított menetrendben Djokovic két meccset nyerve jutott fináléba, ahol így a torna előző két győztese csap majd össze.
Hírek
Elrajtolt a foci Eb, megvannak a férfi döntősök is a Garroson
13 ÓRÁJA
KERÉKPÁR
Izgalmas szakaszon van túl a Giro mezőnye. A nap elején boldogan nyilatkozó rózsaszíntrikós Valter Attila keményen küzdött, hogy az emelkedős befutón megőrizze az összetett első helyét. A magyar versenyző végül gond nélkül megjött az esélyesekkel, mialatt elöl a nap szökése meccselt a szakaszgyőzelemért.


Tovább folytatódott a Tour de Hongrie is, a magyar körversenyen szombaton a Kékes kétszeri megmászásával a királyszakasz várt a versenyzőkre. A győzelmet Peák Barna csapattársa, Damien Howson szerezte meg, a versenyen már tavaly is jól menő ausztrál bringás pedig interjújában külön ki is emelte a magyar versenyző szerepét a sikerben.
TENISZ
A péntekinél lényegesen jobb időjárási körülmények között folytatódott a salakpályás tenisztorna Rómában. Előbb az eső miatt elhalasztott mérkőzéseken szoros küzdelemben kialakult a második elődöntő párosítása, majd délután Nadal és Djokovic is a torna egy-egy meglepetésemberével küzdött meg a döntőbe jutásért.

Teniszből persze sosem elég, így az utolsó pillanatban megszereztük a jövő heti genfi 250-es torna közvetítési jogait is: Roger Federer és Fucsovics Marci meccsei is magyar kommentárral lesznek láthatók az Eurosport Playeren.
MÉG TÖBB SPORT
Zajlott a futballélet Angliában, ahol a sztárjátékosa alulértékeltségén méltatlankodó Jürgen Kloppról és a Manchester United kapcsán megkerülhetetlen legendás edző, Sir Alex Ferguson büszke nyilatkozatáról is írtunk. Közben meg volt egy FA Kupa-döntő is.

A többi európai topbajnokságban is eseménydús volt a hétvége első napja. Németországban Dárdai Pál Herthája a bentmaradás szempontjából kulcsfontosságú meccset vívott, míg Olaszországban a Juventus a bajnok Inter ellen próbálta életben tartani BL-indulási reményeit.


Folytatódott a budapesti vizes Európa-bajnokság is, ahol nyíltvízi váltónk érmes teljesítménye mellett a magyar szinkronúszócsapat történelmi teljesítménye is okot adott az örömre.

A Zengő Motorsport nagy bejelentéséről tegnap már írtunk, ma pedig a magyar istálló friss igazolása sokat ígérő nyilatkozattal jelentkezett be.

A tavaly tragikusan elhunyt Kobe Bryantet az éjjel beiktatták a Hírességek csarnokágba. Ennek kapcsán írtunk a Lakers ikonja és a legendás Michael Jordan kapcsolatáról, beleértve kettejük utolsó beszélgetését.

És folytatódott az olimpiák történetét bemutató sorozatunk is, benne a háború által jócskán befolyásolt 1920-as kiadás felidézésével.
Hírek
Nem kiemelt győzhet a Roland Garroson, bíznak magukban és a meglepetésben a magyar focisták
TEGNAP 04:08
Hírek
Jön az 58. Nadal-Djokovic, elmarad a címvédés a nőknél
10/06/2021 02:52