Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

1159 nap után nyert Cavendish, Monte-Carlóban egyelőre az eső az úr

Eurosport
Eurosport

Publikálva 13/04/2021 - 07:06 GMT+2

Az Eurosport hétfői hírösszefoglalója.

Cavendish

Fotó: Getty Images

Hivatalossá vált, hova küldi Michelisz Norbit a Hyundai Motorsport. A magyar versenyző változatlan csapattal és a megszokott csapattárssal, viszont vadonatúj autóval vág neki a 2021-es szezonnak a WTCR-ben.
Fucsovics Márton korábbi pozícióját megőrizve a 40. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél nem változott az élcsoport; legjobb magyarként Babos Tímea – egy helyet javítva – a 105. helyen áll.
Tíz év után visszatér a ringbe Evander Holyfield korábbi világbajnok profi ökölvívó, de ellenfele a közelmúltbeli tervekkel ellentétben nem Mike Tyson lesz.
Az idén nyárra halasztott tokiói olimpia és paralimpia szervezői azt tervezik, hogy kibérelnek egy 300 szobás szállodát azon sportolók és stábtagok részére, akik megfertőződnek a koronavírussal a japán fővárosban.
Hideki Matsuyama történelmi sikerével ért véget a 85. Masters. A japán játékos elbírta a rá nehezedő hatalmas nyomást, négyütéses előnyéből egyet megtartva maga mögött tudta tartani az üldözőit.
Három év után nyert ismét Mark Cavendish, aki hétfőn a török országúti kerékpáros körverseny második szakaszát követően ünnepelhetett.
A márciusban Dubajban bajnok Aslan Karatsev bejutott a második fordulóba a monte-carlói férfi tenisztornán. A verseny néhány órás esőszünet után folytatódott (nem sokáig), de a héten továbbra sem a napos idő lesz a jellemző a miniállamban.
A Telekom Veszprém 28. alkalommal nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután 28-26-ra nyert a legutóbbi győztes MOL-Pick Szeged ellen a szigetszentmiklósi négyes döntő utolsó mérkőzésén, a hétfő esti fináléban.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés