Sajtóinformációk szerint könnyen lehet, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén sem rendezik meg a Kanadai Nagydíjat a Forma-1-es világbajnoki sorozatban.

Az Autoweek információi szerint a június 13-ra kiírt verseny szervezőinek helyzetét anyagi problémák és a koronavírus-járvány miatt elrendelt beutazási korlátozások nehezítik, s még ezen a héten végleges döntést hoznak a kérdésben.
Amennyiben ebben az évben nem tudjuk megtartani a viadalt, jövőre mindenképpen meg kell tartanunk, mert nagyon fontos a számunkra - nyilatkozta Valerie Plante, Montreal polgármestere a La Presse című lapnak.
Orosz Nagydjí
Norris először a pole-ban, az utolsó pillanatokban hárman is bejöttek Hamilton elé
3 ÓRÁJA
A járvánnyal kapcsolatos probléma abban áll, hogy a Kanadába érkezőknek a jelenlegi szabályok szerint két hétig karanténba kell vonulniuk, ugyanakkor a montreali verseny előtt egy héttel még Azerbajdzsánban köröz majd a mezőny. A másik komoly gondot pedig az jelenti, hogy a sorozat tulajdonosai 6 millió dolláros kompenzációt várnak el a szervezőktől, amennyiben nem engednek be nézőket a futamra.
Az Autoweek szerint Törökország lehet a beugró Montreal helyére, ám a szaklap azt is megjegyzi, hogy a koronavírus-járvány miatt jelenleg ott sem biztos, hogy június közepén fogadni tudják a száguldó cirkuszt.
MTI
Orosz Nagydjí
Hamilton kontra Verstappen: Egyre durvább párharcok élezik kettejük küzdelmét
5 ÓRÁJA
Orosz Nagydjí
Elmosta az eső az utolsó szabadedzést Szocsiban, veszélyben az időmérő is
6 ÓRÁJA