Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Verstappen uralkodott Magyarországon" - a nemzetközi sajtóban a Red Bull diadalmenete volt a téma

Eurosport Magyarország

Publikálva 24/07/2023 - 10:39 GMT+2

A nemzetközi sajtó Max Verstappen sikere mellett a pole pozícióból rajtoló Lewis Hamiltonról írt legtöbbet a vasárnapi 38. Forma-1-es Magyar Nagydíj másnapján.

Magyar Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang: Verstappen sikere, Hamilton bánata

Fotó: Getty Images

Nemzetközi sajtóvisszhang: Verstappen sikere, Hamilton bánata

Nagy-Britannia
The Guardian:
Verstappen budapesti győzelme domináns volt, ahogy a szezon során mindig. Szinte izzadtság nélkül teljesítette a napfényes 70 kört.
Spanyolország
Marca:
Max Verstappen megnyerte a Magyar Nagydíjat, és az idei tizenegyedik versenyen kilencedszer győzött.
"Az első kanyarban megelőzte Hamiltont, ami után elkezdődött a diadalmenete a Hungaroringen. Feltámadt a rossz szombat után és revánsot vett ellenfelein."
As:
"Néhányan örültek, hogy ugyanaz volt az első sor, mint a 2021-es Abu-Dzabi Nagydíjon, ráadásul a második sorban ott leselkedtek a McLarenek, azonban hamar felszínre tört az igazság: Sir Lewis az első kanyarban bábként viselkedett és az elsőről a negyedik helyig esett vissza, Max pedig kilencedszer nyert idén."
Olaszország
Corriere dello Sport:
Verstappen uralkodott Magyarországon, a Ferrarik gyengélkedtek.
Franciaország
L'Équipe:
"Max Verstappen vasárnap a Hungaroringen újra bizonyított és sorozatban hetedik futamát nyerte meg, nagy fölénnyel megelőzve Lando Norrist (McLaren) és a kilencedik helyről startoló Sergio Pérezt (Red Bull). Lewis Hamilton rosszul rajtolt, három helyet veszített és végül lemaradt a dobogóról."
Ausztria
Kronen Zeitung:
Verstappen nyert, a Red Bull F1-történelmet írt!
"A pole pozíciós Lewis Hamiltonnak nemcsak azt kellett átélnie, hogy a rajt után elveszíti az első helyet, hanem azt is végig kellett néznie, ahogy mindkét McLaren elmegy mellette."
Svájc
Blick:
"Max Verstappen az idény felénél gyakorlatilag világbajnoknak érezheti magát. Szezonbeli kilencedik sikerével már 110 pont az előnye az ártalmatlan, ezúttal harmadik csapattárs, Sergio Pérez előtt."
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés