A Mercedes új Forma-1-es autója többféle problémával is küzdött a téli és tavaszi tesztek alatt, Hamilton szerint pedig még bőven van dolguk.
A németek autóját erősen érintette a megnövekedett padlólemez-hatás miatt jelentkező „delfinezés”, és egyelőre még nem találtak rá megnyugtató megoldást.
„Egy kicsit még korai ilyenekről beszélni, de jelen pillanatban úgy gondolom, nem fogunk győzelmekért harcolni. Van még potenciál az autóban, amit ki kell hozni belőle, de vannak még problémák, amiket meg kell oldani. Ezeken dolgozunk” – idézi Hamiltont az Autosport.
Spanyol Nagydíj
Verstappen mindent vitt Spanyolországban, a Red Bull kihasználta a Ferrari betlijét
2 ÓRÁJA
„Sok minden más, és nem állunk annyira jól. Szerintem nem festünk majd annyira jól, mint tavaly.”
„Ezúttal nagyobb kihívások várnak ránk, olyanok, amiket nem lehet egy hétvégén megoldani. Kicsit több időre lesz szükség, de ahogy mondtam, van még tempó az autóban. Mindenki keményen dolgozik a gyárban, és nagyszerűen teszik a dolgukat.”
„Egy hét múlva tisztább képünk lesz a tempónkról, de most azt gondolom, az emberek meg fognak lepődni. Sokan mondják, hogy csak alálőjük a képességeinket, de ez egy nagyon más év lesz” – zárta Hamilton.
Spanyol Nagydíj
Leclerc nyerte az időmérőt
TEGNAP 15:37
Spanyol Nagydíj
Leclerc nyerte a második szabadedzést, megérkeztek a Mercedesek
20/05/2022 16:20