Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

JOGI HÁTTÉR

Eurosport
Eurosport

Frissítve 22/03/2021 - 15:18 GMT+1

Kik vagyunk

Eurosport

Fotó: Eurosport

A Eurosport Player szolgáltatója a Dplay Entertainment Limited, egy Angliában és Wales-ben bejegyzett korlátolt felelősségű társaság.
Székhely: Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YB Egyesült Királyság.
Cégnyilvántartási szám: 09615785
Adószám: GB 115 1599 24
Írásban ezen a címen érhet el minket: customerservice@eurosportplayer.com.
Szabályozás
A lekérhető műsorok szerkesztői tartalmát a Conseil Supérieur de l’Audiovisuel (CSA”) határozza meg. További információ a CSA-ról https://www.csa.fr/.
A szolgáltatás üzemeltetése
A Szolgáltatást a Dplay Entertainment Limited üzemelteti. További információért keresse fel a „Kik vagyunk” részt.
Online Vitarendezés
Amennyiben az EU területén él és Help Center szolgáltatásunk által nem sikerült ügyét rendezni, akkor fordulhat az Európai Online Vitarendezés (European Online Dispute Resolution, ODR) oldalához http://ec.europa.eu/odr.
Az ODR egy a termékeket és szolgáltatásokat online vásárló fogyasztók számára kifejlesztett webes alapú platform. Általában ingyenesen biztosít független, alternatív vitarendezési szolgáltatást.
Amennyiben Ön az EU területén élő fogyasztó, a http://ec.europa.eu/odr. oldalon található elektronikus formanyomtatvány kitöltésével elküldheti panaszait. Az ODR panaszlevélben megjelölheti a mi kapcsolattartási címünket is: customerservice@eurosportplayer.com.
A Dplay Entertainment Limited mérlegelési jogkörrel bír abban a tekintetben, hogy elfogadja-e az ODR-t a vitarendezés fórumaként.