Amennyiben Eurosport előfizetését közvetlenül tőlünk vásárolja elfogadja, hogy: (a) azonnal biztosítjuk Ön számára a Eurosport Előfizetéshez történő hozzáférést (és az adott Eurosport Előfizetéshez tartozó Eurosport Tartalmat); és (b) mivel aláírásával hozzájárulását adta, ezzel Ön lemond bármilyen törvényi jogáról amely megengedné, hogy (i) meggondolja magát a Eurosport Előfizetés vonatkozásában; és (ii) visszatérítést kapjon bármilyen alkalmazandó gondolkodási időn belül.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben harmadik személyen keresztül vásárol (pl.: app store útján vagy valamely partnerünknél) Eurosport Player hozzáférést vagy Eurosport Előfizetést, akkor a kifizetés e harmadik fél felé történik, és Önt e harmadik fél feltételei kötik. A számlázással és megújítással kapcsolatos fontos információkat a harmadik fél szerződési feltételei tartalmazzák. Minderről további információt Felhasználási Feltételeinkben talál.
1. Eurosport Előfizetéseink
1.1 EUROSPORT HAVI ELŐFIZETÉS
Mit nyújt a Eurosport Havi Előfizetés?
A Eurosport Havi Előfizetés Eurosport Tartalmak élő és lekérhető videóit nyújtja minimum egy hónapos időtartamra.
Automatikusan meghosszabbodik?
Igen. Az előfizetés minden hónapban automatikusan meghosszabbodik, amennyiben a következő havi előfizetés indulása előtt vagy az ingyenes időszak vége előtt le nem mondja azt.
Mikor vonjuk le az előfizetési díjat?
Az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik a Eurosport Havi Előfizetésre (majd ezt követően minden előfizetési hónapban ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon), kivéve ha másként tájékoztatjuk (például ingyenes hozzáférési időszakról, lásd lentebb).
Ha Ön a Eurosport Havi Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel:
  • a feliratkozás napján elkérjük a fizetési adatait, de nem terheljük rá az előfizetési díjat egészen az ingyenes hozzáférési időszak végéig;
  • az ingyenes hozzáférési időszak végével az Ön Eurosport Havi Előfizetése automatikusan fizetőssé válik; és
  • az automatikus átváltás napján az Ön által választott módon az előfizetés díjával megterheljük a számláját (majd ezt követően minden előfizetési hónapban ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon).
Milyen időtartamban van hozzáférésem a tartalmakhoz?
A Eurosport Havi Előfizetés minimum egy hónapos időtartamra nyújt hozzáférést. A minimum időtartam minden hónapban azon a napon kezdődik, amikor az adott hónapra vonatkozó kifizetés megtörténik.
Az Ön Eurosport Havi Előfizetése folyamatos mindaddig, amíg Felhasználási Feltételeinknek megfelelően, a www.eurosportplayer.com/terms címen lemondásra nem kerül az alábbiak szerint.
Hogyan történik a lemondás?
Ha Ön a Eurosport Havi Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel, az ingyenes időszak lejárta előtt bármikor lemondhatja az előfizetését úgy, hogy meglátogatja Fiókját és a honlap utasításait követve lemondja az automatikus hosszabbítást. Az ingyenes időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel és előfizetési díj levonására nem kerül sor.
Ha Ön a Eurosport Havi Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel, és ez automatikusa fizetőssé vált, vagy ingyenes hozzáférési időszak nélkül iratkozott fel a Eurosport Havi Előfizetésre, a következő hónap esedékessége előtt bármikor lemondhatja az előfizetését úgy, hogy meglátogatja Fiókját és a honlap utasításait követve lemondja az automatikus hosszabbítást. A kifizetett hónap végéig rendelkezni fog hozzáféréssel az ehhez tartozó Eurosport Tartalmakhoz, és visszafizetésre nem kerül sor. További előfizetési díj levonására ezen felül nem kerül sor.
Amennyiben harmadik félen keresztül (például app store vagy valamelyik partnerünk útján) iratkozott fel a Eurosport Havi Előfizetésre és ezt szeretné lemondani, akkor ezt a harmadik személy közreműködésével kell intézni. Például oly módon, hogy a harmadik félnél fenntartott fiókjában kapcsolja ki az automatikus hosszabbítást.
1.2 EUROSPORT ÉVES ELŐFIZETÉS
Mit nyújt a Eurosport Éves Előfizetés?
A Eurosport Éves Előfizetés Eurosport Tartalmak élő és lekérhető videóit nyújtja minimum egy éves időtartamra.
Automatikusan meghosszabbodik?
Igen. Az előfizetés minden évben automatikusan meghosszabbodik, amennyiben a következő éves előfizetés indulása előtt vagy az ingyenes időszak vége előtt le nem mondja azt.
Mikor vonjuk le az előfizetési díjat?
Amennyiben olyan Eurosport Éves Előfizetésre iratkozott fel, melynek díja évente előre fizetendő, az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik (majd ezt követően minden előfizetési évben ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon), kivéve, ha másként tájékoztatjuk (például ingyenes hozzáférési időszakról, lásd lentebb).
Amennyiben olyan Eurosport Éves Előfizetésre iratkozott fel, melynek díja részletekben fizetendő, az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik (majd ezt követően minden hátralevő hónapban ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon, majd minden meghosszabbított évben), kivéve, ha másként tájékoztatjuk (például ingyenes hozzáférési időszakról, lásd lentebb).
Ha Ön a Eurosport Éves Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel:
  • a feliratkozás napján elkérjük a fizetési adatait, de nem terheljük rá az előfizetési díjat egészen az ingyenes hozzáférési időszak végéig;
  • az ingyenes hozzáférési időszak végével az Ön Eurosport Éves Előfizetése automatikusan fizetőssé válik; és
  • az automatikus átváltás napján az Ön által választott módon az előfizetés díjával megterheljük a számláját (majd ezt követően olyan Eurosport Éves Előfizetés esetén, amelynek díja előre egy összegben fizetendő, minden előfizetési évben ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon, majd a meghosszabbított években is; olyan Eurosport Éves Előfizetés esetén, melynek díja részletekben fizetendő, minden hátralevő hónapban ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon, majd minden meghosszabbított évben).
Milyen időtartamban van hozzáférésem a tartalmakhoz?
A Eurosport Éves Előfizetés minimum egy éves időtartamra nyújt hozzáférést.
Olyan Eurosport Éves Előfizetés esetén, amelynek díja előre egy összegben fizetendő, a minimum időtartam azon a napon indul minden évben, amelyik napon az adott évre vonatkozó kifizetés megtörténik.
Olyan Eurosport Éves Előfizetés esetén, amelynek díja részletekben fizetendő, a minimum időtartam azon a napon indul minden évben, amelyik napon az adott évre vonatkozó első részlet kifizetése megtörténik.
Az Ön Eurosport Éves Előfizetése folyamatos mindaddig, amíg Felhasználási Feltételeinknek megfelelően, a www.eurosportplayer.com./terms címen lemondásra nem kerül az alábbiak szerint.
Hogyan történik a lemondás?
Ha Ön a Eurosport Éves Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel, az ingyenes időszak lejárta előtt bármikor lemondhatja az előfizetését úgy, hogy meglátogatja Fiókját és a honlap utasításait követve lemondja az automatikus hosszabbítást. Az ingyenes időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel és előfizetési díj levonására nem kerül sor.
Ha Ön a Eurosport Éves Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel, és ez automatikusa fizetőssé vált, vagy ingyenes hozzáférési időszak nélkül iratkozott fel a Eurosport Éves Előfizetésre, a következő év esedékessége előtt bármikor lemondhatja az előfizetését úgy, hogy meglátogatja Fiókját és a honlap utasításait követve lemondja az automatikus hosszabbítást.
Amennyiben olyan Eurosport Éves Előfizetésre iratkozott fel, amelynek díja előre egy összegben fizetendő, a kifizetett minimum időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel az ehhez tartozó Eurosport Tartalmakhoz és visszafizetésre nem kerül sor. További előfizetési díj levonására ezen felül nem kerül sor. Amennyiben olyan Eurosport Éves Előfizetésre iratkozott fel, amelynek díja részletekben fizetendő, a kifizetett minimum időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel az ehhez tartozó Eurosport Tartalmakhoz és a további, esedékes, még ki nem fizetett részletek kifizetésére is köteles. További előfizetési díj levonására ezen felül nem kerül sor.
Amennyiben harmadik félen keresztül (például valamelyik partnerünk útján) iratkozott fel a Eurosport Éves Előfizetésre és ezt szeretné lemondani, akkor ezt a harmadik személy közreműködésével kell intézni. Például oly módon, hogy a harmadik félnél fenntartott fiókjában kapcsolja ki az automatikus hosszabbítást.
1.3 EUROSPORT ESEMÉNY ELŐFIZETÉS
A Eurosport Esemény Előfizetés egy vagy több meghatározott sport esemény megtekintéséhez enged hozzáférést, így például egy verseny vagy egy meccs megtekintésére.
A Eurosport Esemény Előfizetés nem újul meg automatikusan és csak a arra az eseményre nyújt hozzáférést, és arra az időszakra, amely a megvásárolt Eurosport Esemény Előfizetés részeként került meghatározásra.
Az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik a Eurosport Esemény Előfizetésre.
1.4 EUROSPORT NAPI ELŐFIZETÉS
A Eurosport Napi Előfizetés Eurosport Tartalmak élő és lekérhető videóit nyújtja a vásárlás napjától és pontos idejétől számított folyamatos 24 órás időtartamra.
A Eurosport Napi Előfizetés nem hosszabbodik meg automatikusan.
Az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik a Eurosport Napi Előfizetésre.
1.5 EUROSPORT ÉVAD ELŐFIZETÉS
Mit nyújt a Eurosport Évad Előfizetés?
A Eurosport Évad Előfizetés egy vagy több sportág, akár meghatározott liga, tornák vagy versenyek meghatározott köre tekintetében nyújt hozzáférést élő és lekérhető videók megtekintésére.
Automatikusan meghosszabbodik?
Igen. Az előfizetés minden évadban automatikusan meghosszabbodik, amennyiben a következő évad indulása előtt vagy az ingyenes időszak vége előtt le nem mondja azt.
Mikor vonjuk le az előfizetési díjat?
Amennyiben olyan Eurosport Évad Előfizetésre iratkozott fel, melynek díja évadonként előre fizetendő, az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik (majd ezt követően minden évadban ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon), kivéve, ha másként tájékoztatjuk (például ingyenes hozzáférési időszakról, lásd lentebb).
Amennyiben olyan Eurosport Évad Előfizetésre iratkozott fel, melynek díja részletekben fizetendő, az előfizetési díj terhelésére akkor kerül sor, amikor Ön feliratkozik (majd ezt követően az évad hátralevő részében ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon, majd minden meghosszabbított évadban), kivéve, ha másként tájékoztatjuk (például ingyenes hozzáférési időszakról, lásd lentebb).
Ha Ön a Eurosport Évad Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel:
  • a feliratkozás napján elkérjük a fizetési adatait, de nem terheljük rá az előfizetési díjat egészen az ingyenes hozzáférési időszak végéig;
  • az ingyenes hozzáférési időszak végével az Ön Eurosport Évad Előfizetése automatikusan fizetőssé válik; és
  • az automatikus átváltás napján, az Ön által választott módon, az előfizetés díjával megterheljük a számláját (majd ezt követően olyan Eurosport Évad Előfizetés esetén, amelynek díja előre egy összegben fizetendő, minden előfizetési évadban ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napon, majd a meghosszabbított évadokban is; olyan Eurosport Évad Előfizetés esetén, melynek díja részletekben fizetendő, az évad hátralevő részében a hónapnak ugyanazon, vagy nagyjából ugyanazon a napján, majd minden meghosszabbított évadban).
Milyen időtartamban van hozzáférésem a tartalmakhoz?
A Eurosport Évad Előfizetés minimum egy évadra szóló időtartamra nyújt hozzáférést.
Olyan Eurosport Évad Előfizetés esetén, amelynek díja előre egy összegben fizetendő, a minimum időtartam azon a napon indul minden évadban, amelyik napon az adott évadra vonatkozó kifizetés megtörténik.
Olyan Eurosport Évad Előfizetés esetén, amelynek díja részletekben fizetendő, a minimum időtartam azon a napon indul minden évadban, amelyik napon az adott évadra vonatkozó első részlet kifizetése megtörténik.
Az Ön Eurosport Évad Előfizetése folyamatos mindaddig, amíg Felhasználási Feltételeinknek megfelelően, a www.eurosportplayer.com./terms címen lemondásra nem kerül az alábbiak szerint.
Hogyan történik a lemondás?
Ha Ön a Eurosport Évad Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel, az ingyenes időszak lejárta előtt bármikor lemondhatja az előfizetését úgy, hogy meglátogatja Fiókját, és a honlap utasításait követve lemondja az automatikus hosszabbítást. Az ingyenes időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel és előfizetési díj levonására nem kerül sor.
Ha Ön a Eurosport Évad Előfizetésre ingyenes hozzáférési időszakkal iratkozott fel, és ez automatikusa fizetőssé vált, vagy ingyenes hozzáférési időszak nélkül iratkozott fel a Eurosport Évad Előfizetésre, a következő évad esedékessége előtt bármikor lemondhatja az előfizetését úgy, hogy meglátogatja Fiókját és a honlap utasításait követve lemondja az automatikus hosszabbítást.
Amennyiben olyan Eurosport Évad Előfizetésre iratkozott fel, amelynek díja előre egy összegben fizetendő, a kifizetett minimum időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel az ehhez tartozó Tartalmakhoz és visszafizetésre nem kerül sor. További előfizetési díj levonására ezen felül nem kerül sor.
Amennyiben olyan Eurosport Évad Előfizetésre iratkozott fel, amelynek díja részletekben fizetendő, a kifizetett minimum időszak végéig rendelkezni fog hozzáféréssel az ehhez tartozó Tartalmakhoz és a további, esedékes, még ki nem fizetett részletek kifizetésére is köteles. További előfizetési díj levonására ezen felül nem kerül sor.
Amennyiben harmadik félen keresztül (például app store vagy valamelyik partnerünk útján) iratkozott fel a Eurosport Évad Előfizetésre, és ezt szeretné lemondani, akkor ezt a harmadik személy közreműködésével kell intézni. Például oly módon, hogy a harmadik félnél fenntartott fiókjában kapcsolja ki az automatikus hosszabbítást.
2. Az aktuálisan lejáró Eurosport Előfizetés után más típusú előfizetésre történő átváltás
Az aktuálisan lejáró Eurosport Előfizetés után más típusú előfizetést készíthet elő, amely automatikusan életbe lép az előző időtartamának lejártával. Olyan esetben például, amikor úgy dönt, hogy Havi Előfizetésről Éves Előfizetésre váltana, vagy olyan előnyt, promóciós árat vagy különleges ajánlatot kíván kihasználni, amelyre jogosult.
Amikor felsorakoztatta az új Eurosport Előfizetést, azonnal fogja látni ennek és jelenlegi Eurosport Előfizetésének adatait a Fiókja Előfizetések Kezelése nevű részében.
Mikor készíthetek elő egy más típusú Eurosport Előfizetést?
Akkor készíthet elő egy más típusú Eurosport Előfizetést:
(i) amikor közvetlenül nálunk fizet elő; és
(ii) erre jogosult.
Arra vonatkozó adatokról, hogy Ön jogosult-e más típusú Eurosport Előkészítésére - ideértve azt, hogy különleges ajánlattal élhet-e - az előfizetés előtt tájékoztatjuk.
Ez a szolgáltatás nem elérhető amennyiben harmadik személyen keresztül vásárol (pl.: app store útján vagy valamely partnerünknél).
Amikor Ön az aktuális előfizetése időtartamában előkészít egy új típusú Eurosport Előfizetést, a jelenlegi Eurosport Előfizetésén az automatikus meghosszabbítás ezzel automatikusan kikapcsol. Az új Eurosport Előfizetés nem azonnal fog aktiválódni, csak az éppen aktuális minimális időtartam lejártával lép életbe.
Mikor vonjuk le az előfizetési díjat?
Az új Eurosport Előfizetés díját annak életbe lépésével vonjuk le, az Ön által választott fizetési mód alkalmazásával. Ez az aktuális Eurosport Előfizetés minimális időtartamának lejártát követő napon történik.
Amennyiben az új Eurosport Előfizetéshez is ingyenes hozzáférési időszak tartozik, ez az ingyenes időszak az aktuális Eurosport Előfizetés végét követő napon indul. Az új Eurosport Előfizetés díjának kifizetésre közvetlenül az ingyenes időszak után kerül sor.
A további fizetésekre az előkészített Eurosport Előfizetés típusának megfelelően kerül sor. Az elérhető különféle Eurosport Előfizetések díjfizetési feltételei vonatkozásában a fenti 1. rész ad tájékoztatást.
Meggondolhatom magam az új Eurosport Előfizetés kapcsán?
Az új Eurosport Előfizetését annak életbe lépése előtt bármikor lemondhatja úgy, hogy meglátogatja Fiókját és a honlap utasításait követve lemondja a soron következő előfizetést. Aktuális Eurosport Előfizetéséhez továbbra is megmarad a hozzáférése annak fennmaradó időtartama végéig.
Amennyiben az új Eurosport Előfizetés vonatkozásában már megtörtént a fizetés, az, hogy hogyan tudja lemondani az előfizetést attól függ, hogy milyen típusú Eurosport Előfizetést választott. Az elérhető különféle Eurosport Előfizetések lemondási feltételei vonatkozásában a fentiekben adunk tájékoztatást.