Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

2023-ban is ellátogatnak a Darts legnagyobb sztárjai Magyarországra

Eurosport Magyarország

Frissítve 09/12/2022 - 12:50 GMT+1

A Hungarian Darts Trophyt a harmadik alkalommal is meg fogják rendezni. Az idén másodszorra megrendezett eseményt rengetegen szurkolták végig a helyszínen és nem is kellett csalódniuk, hiszen hihetetlen izgalmaknak lehettek tanúi.

Michael van Gerwen

Fotó: Getty Images

A III. Hungarian Darts Trophyt szeptember 22-24-én rendezik meg a BOK Csarnokban - adta hírül a Darts Event.
Ez a verseny a világ legjelentősebb szervezetének, a PDC-nek a European Tour állomása lesz, így a pro tour ranglista legjobb 16 játékosa várhatóan tábla elé áll. A magyar játékosoknak is kitűnő lehetőség a bizonyításra, négy hazai dartsos ugyanis elindulhat a világelitben, az később dől el, hogy kik kapnak lehetőséget.
A szervezők bejelentették: megkezdődött a jegyértékesítés a jövő szeptemberi eseményre.
Tavaly a walesi Gerwyn Price, idén az angol Joe Cullen szerezte meg a győzelmet, miután soha nem látott csillaghullást hozott a verseny második napja. Többek között Michael van Gerwen, Peter Wright, Rob Cross és Raymond van Barneveld is kiesett. A meglepetéssorozatot a zárónapon Michael Smith és Dirk van Duijvenbode búcsúja tette teljessé.
A Hungarian Darts Trophyt összesen 14 ezren szurkolták végig a helyszínen, és a szervezők hasonló érdeklődésre számítanak a European Tour magyar állomásán 2023-ban is.
Forrás:MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés