Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Az olaszok továbbra is hibátlanok curling vegyespárosban Pekingben

Eurosport Magyarország

Frissítve 04/02/2022 - 11:24 GMT+1

Az olasz vegyespáros a második pénteki mérkőzésén is folytatta remeklését, így továbbra is százszázalékos mérleggel az élen áll a pekingi téli olimpia curlingtornáján. Stefania Constantini és Amos Mosaner a negyedik összecsapásukon esélyt sem adtak a rivális cseh kettősnek, már az első endben 4-0-s előnyre tettek szert, és mindössze hat end alatt lezárták a meccset.

Peking 2022: Az olaszok továbbra is hibátlanok

A címvédő kanadaiak a kínaiak ellen, míg a világbajnok britek a nyeretlen ausztrál párossal szemben egyformán megszenvedtek a sikerért.
Utóbbiak győzelme különösen küzdelmes végjátékban jött össze, az ausztrálok ugyanis az utolsó, nyolcadik szakaszban ledolgozták kétpontos hátrányukat, és az extra endben is sokáig jól álltak, de végül a britek diadalmoskodtak. Nagy-Britannia és Kanada három győzelemmel és egy vereséggel holtversenyben a második helyről várja a szombati folytatást.
A tíz csapatot felvonultató alapszakaszban mindegyik páros mindegyikkel játszik, majd a legjobb négy jut az elődöntőbe, melyre hétfőn kerül sor. Az éremcsatákat kedden rendezik.
Eredmények:
vegyespáros selejtező:
Olaszország-Csehország 10-2
Kanada-Kína 8-6
Nagy-Britannia - Ausztrália 9-8
Egyesült Államok-Svédország 8-7
korábban:
Svédország-Ausztrália 7-6
Kanada-Svájc 7-5
Olaszország-Norvégia 11-8
Az állás: 1. Olaszország 4 győzelem/0 vereség, 2. Kanada, Nagy-Britannia 3/1, 4. Svédország 3/2, 5. Kína, Csehország, Egyesült Államok 2/2, 8. Norvégia, Svájc 1/3, 10. Ausztrália 0/5
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés