A Duplacsavar című filmes podcast második adásában Babe Ruth baseball legendáról, a Boston Red Soxról és a New York Yankeesről lesz szó.
„Elnézést, ez a hazafutás?” – teszi fel a kérdést a korai Boston Red Sox / New York Yankees legenda, Babe Ruth felesége a lelátóról, miközben a pályán éppen tömegverekedés van kialakulóban. Mondhatni tehát, hogy nem, nem ez a hazafutás, de élete első baseball meccsén az ember még nincs mindig tisztában a szabályokkal.
Feltételezhetően minden olvasónk meg tudja különböztetni, ha tömegverekedés helyett hazafutást lát, de az 1992-es Babe című film még azoknak is élvezetes lehet, akik esetleg mégsem. Mert noha a filmben láttunk káprázatos dobásokat és ütéseket, de még home runból is látunk igazít, a lényeg mégis a főszereplő van.
Baseball / Softball
Rekordösszegért kelt el a legendás sportoló kesztyűje egy szombati árverésen
13/11/2022 - 20:02
Babe Ruth márpedig megéri a pénzét, különösen, ha botrányaira, kicsapongásaira, léha életére gondolunk. A szerethető svihákra. De megérte a pénzét akkor is, amikor végül New Yorkba igazolt, és gyakorlatilag legendává tette saját magát, a csapatát és Amerika szerte a sportágot is.
A ’90-es évek típusú filmekről, John Goodman játékáról, a ’20-as évekről, sztárságról és természetesen baseballról beszélgetett Babos Péter, Sergő Z. András és Szabó Bence.

A rivális csapathoz igazolt, és megváltoztatta a sportágat – Duplacsavar s02e02: Babe

Ez a podcast és az Eurosport további műsorai megtalálhatóak a nagyobb szolgáltatóknál. Keress minket Spotify-on, iTuneson vagy máshol!
Baseball / Softball
Az Astors nyerte a World Seriest
06/11/2022 - 08:49
Baseball / Softball
Húsz éve nem látott fordítást produkált a Philadelphia a döntő első meccsén
29/10/2022 - 09:24