Készülsz már a szeptember 14-i Wizz Air Budapest Félmaraton-ra? Esetleg készül a párod? Vagy a szüleid? A gyerek? Kutya ? Macska?
Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válasz a következők lesznek a teendőid:
Amennyiben nem te futsz, hanem valaki a családból és te valamilyen oknál fogva nem tudsz kimenni szurkolni neki, akkor szeptember 14-én leülsz a számítógép elé, ide kattintasz és megnézed élő közvetítésünket a versenyről! Egészen biztosan látszani fog ő is, nem csak a legjobbak, úgyhogy mindössze figyelned kell nagyon.
Olympic Games
Depresszióval küzdött, most olimpikonként számolna le a mentális problémák stigmájával
09/06/2021 16:10
Amennyiben úgy döntesz kimész neki szurkolni, és van okostelefonod, akkor az út szélén is megteheted ugyanezt. Mármint, hogy nézed az élő közvetítést itt a hosszabbitas.hu-n.
Amennyiben Te is futsz, amit szívből remélünk, akkor ez utóbbit nem javasolnánk. Mármint, hogy mobilon futás közben a közvetítést nézed. Egyfelől figyelj inkább magadra, nézz a lábad elé, másfelől inkább élvezd a futást
Aztán amikor hazaértetek és már mindenki túl van a nyújtáson és a zuhanyzáson, akkor testületileg leültök a családdal a gép elé, megint csak ide kattintotok és végignézitek a versenyt.
Megnézitek, hogyan teljesítettétek a félmaratonit, több tízezer társatokkal együtt.
És mivel a váltófutókat sem áll szándékunkban kiretusálni, sem akkor ha párban (11,4 km – 9,7 km) sem akkor ha trióban (8,2 km – 4,6 km – 8,3 km) futnak, ígérhetjük ők is látszani fognak, amikor elhaladnak Budapest legszebb pontjain.
Atlétika
A csúcson kell abbahagyni? És akkor Federer meg Cseh Laci?
09/06/2021 08:02
FBK-Games
Tudjátok mit lehet csinálni 29:06.82 perc alatt? Világcsúcsot futni 10 ezer méteren!
06/06/2021 14:35