Ma láthatjuk először idén a világ pillanatnyilag talán legnagyszerűbb sportolóját, de mindenképpen a világ pillanatnyilag legnagyszerűbb atlétáját.
És ma láthatjuk először Usain Boltot a hosszabbitas.hu-n.
Bolt hosszú kihagyás után idén először a Brit Nemzetközösségi Játékokon áll majd rajthoz, mégpedig a jamaicai 4x100-as váltó tagjaként. Bár jó fizikális állapotban érzi magát, de a versenyhiány még egy ilyen szintű atléta esetében is versenyhiány, ezért tőle szokatlan módon már az előfutamban is ott lesz. Az előfutamokat magyar idő szerint este fél kilenckor rendezik majd, míg a döntőre szombaton kerül sor, az atlétikai versenyek zárószámaként, este negyed tizenegykor.
Atlétika
Nem várt fordulat jöhet Semenya pályafutásában
21 ÓRA
Bolt nyilvánvalóan a legnagyobb sztár Glasgow-ban, amellett, hogy természetesen találkozott a királyi család tagjaival, más módon is felhívta magára a figyelmet, pedig rá nem igazán jellemző, hogy negatívumokkal keresné a sajtó figyelmét. A The Times mégis megtalálta. Megkérdezték tőle ugyanis, hogy miként vélekedik a Játékokról, mire Usain egy négy betűs S-el kezdődő angol szóval válaszolt, majd finomításként hozzátette, hogy az olimpia jobb volt.
A britek az ilyesmit akkor sem veszik jó néven.
Még ha történetesen igaz is, amit a megkérdezett válaszol. És nem a S....-el van a baj. Hanem, hogy nemtetszését fejezte ki a Nemzetközösségi Játékokkal kapcsolatban.
Aztán persze Usain is visszakozott, a jamaicai női netball (!!) csapat győzelmét követően már sokkal kerekebb volt a világ.
Mindenesetre ha Bolt pénteki futására kíváncsiak, akkor elegendő péntek illetve szombat este ide kattintaniuk. És jöhetnek nyugodtan korábban is, a teljes versenynapot megmutatjuk élőben!!!!
Atlétika
Mérsékelték Coleman büntetését, mégsem indulhat az olimpián
EGY NAP
Atlétika
Négylábú cukisággal támad a svéd doppingellenes csoport
12/04/2021 19:06