Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Félelmetes: pár perc után 1,5 millióan álltak sorban a frankfurti NFL-jegyekért

Lantos András

Frissítve 27/06/2023 - 18:48 GMT+2

Az NFL idén is nyit az Amerikán kívüli piacok felé, és több mérkőzést is rendeznek majd Európában. November 5-én Németország ad például otthont a Super Bowl győztes Kansas City Chiefs és a Miami Dolphins találkozójának, és a frankfurti mérkőzésre ma kezdték el árusítani a jegyeket. Aztán 15 perccel később be is fejezhették.

Un supporter des Kansas City Chiefs.

Fotó: Getty Images

Ami a jegyek online árusításánál történt, ahhoz képest a sáskajárás egy békemenet.
Az értékesítés 12:00-kor kezdődött, de negyedórával később már véget is ért, mivel pillanatok alatt elkapkodták az összes belépőt.
A Waldstadion befogatóképessége a hivatalos adatok szerint amerikaifoci rendezvény esetén 48.000 fő, így garantált, hogy rengeteg csalódott érdeklődő maradt. Közülük néhányan meg is jelentek az közösségi médiában, és megdöbbentő sztorikat meséltek el.
Az amerikai sajtó beszámolói szerint volt olyan néző, aki 12:02-kor jelentkezett be, és a rendszer közölte vele, közel másfél millióan (igen, 1,500,000) állnak előtte sorba.
Patrick Mahomes et les Kansas City Chiefs
A felháborodott rajongók egy jelentős része azon mérgelődött, hogy a most elkapkodott belépők valószínűleg hamarosan megjelennek itt-ott, természetesen az eredetinél jelentősen magasabb áron.
Sőt, már meg is jelentek. A The Sun által idézett egyik szurkoló szerint nem sokkal az értékesítés lezárása után már lehetett jegyeket találni a neten a mérkőzésre, több mint 4000 dollárért.
Az NFL idén öt mérkőzést rendez az Egyesült Államokon kívül, egyet a Wembley-ben, kettőt a Tottenham stadionjában, kettőt pedig Frankfurtban. A mai események után nem lenne meglepő, ha bajnokság figyelme még inkább Németország felé fordulna.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés