Megműtik Patrick Mahomest

Eurosport
Eurosport

Publikálva 09/02/2021 - 19:54 GMT+1

A műtétre várhatóan szerdán kerül sor és Mahomes előreláthatólag az új szezon első edzőtáboraira már teljesen egészséges lesz.

Fotó: Eurosport

Még ezen a héten megműtik Patrick Mahomest, a vasárnapi Super Bowlon vesztes Kansas City Chiefs amerikaifutball-csapat sztárirányítóját, akinek a lábujja a januári rájátszásban sérült meg.
Az AP amerikai hírügynökség úgy értesült, a játékos hétfőn egyeztetett problémájáról a csapat orvosaival és vezetőivel, és közösen úgy döntöttek, hogy minél előbb végeztesse el a beavatkozást. A műtétre várhatóan szerdán kerül sor és Mahomes előreláthatólag az új szezon első edzőtáboraira már teljesen egészséges lesz.
Belerakták Tom Bradyt egy közepes csapatba, és Super Bowlba jutottak | EurosportVasárnap éjjel rendezik az 55. Super Bowlt, amelyen a címvédő Kansas City Chiefs ellenfele a hazai stadionjában játszó Tampa Bay Buccaneers lesz. A floridai csapat egy éve még egy átlagos középcsapat volt, márciusban azonban leszerződtették minden idők egyik legjobb irányítóját, Tom Bradyt, bejutottak a rájátszásba, ott pedig két esélyesebb csapatot idegenben legyőzve jutottak el a Super Bowlig.
A Kansas City Chiefs címvédőként lépett pályára az NFL nagydöntőjében, ahol váratlanul kikapott, méghozzá simán a Tampa Bay Buccaneerstől. Mahomes karrierje eddigi egyik leggyengébb mérkőzését játszotta, nem volt touchdown-átadása, ahogy a csapat egyetlen hatpontos gólt sem tudott elérni a mérkőzésen, amelyen kétszer eladta a labdát.
A Super Bowlt az immár hétszeres bajnok Tom Brady vezette Buccaneers 31-9-re nyerte meg.
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés