A Klubrádióban heti rendszerességgel jelentkező sportműsorunkban, az új év első Hosszabbítás magazinjában évadnyitó, beharangozó témákkal jelentkeztünk. A műsor első részében Buday Zoltánnal az NFL rájátszását próbáltuk meg felvezetni, azt követően pedig kicsit kirándultunk az autósport világában kollégánkkal, Lantos Andrással. 


Állandó NFL szakértőnkkel, Buday Zoltánnal vezettük fel az észak-amerikai amerikai-futball bajnokság rájátszását a Hosszabbítás magazin legutóbbi adásának első részében. A beszélgetés során azért kitértünk az alapszakasz érdekességeire is, beszéltünk negatív szenzációkról és pozitív élményekről egyaránt. Kiosztottuk az egyéni elismeréseket, sőt Zoli olyan bátor volt, hogy megjósolta a Super Bowl párosítását is
A műsor második részében négykerékre váltottunk, érkezett kollégánk Lantos András, akivel a Michelisz Norbert fémjelezte WTCR sorozat idei szezonjáról beszélgettünk. Lantival érintettük a koronavírus-járvány okozta nehézségeket, beszéltünk a versenynaptárban történt változásokról, kitértünk a csapatokra, különös tekintettel az ismét merész álmokat szövögető Zengő Motorsportra, de ha már motorsport, akkor nem maradhatott el a Lanti szívéhez oly közel álló Le Mans-i 24 órást sem a beszélgetésből. 
NFL
22 szexuális zaklatásos per után már a Nike-nak is kínos lett az irányító
07/04/2021 14:37
Eurosport podcast·NFL playoff beharangozó Buday Zolival és autósport évadkezdő beszélgetés Lantival
NFL
Mindent az irányítóért: ezek a csapatok rengeteget áldoztak egy játékosra, de megérte?
28/03/2021 13:31
NFL
Őrült költekezésbe kezdett a liga legsikeresebb csapata, de nem biztos, hogy jól jár vele
19/03/2021 13:03