Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Cleveland edzője érdemli az Év edzője díjat, amúgy meg Saints-Bills döntőt jósol Buday Zoltán, NFL

Eurosport
Eurosport

Publikálva 06/01/2021 - 14:43 GMT+1

NFL playoff beharangozó Buday Zolival és autósport évadkezdő beszélgetés Lantival

Fotó: Eurosport

A Klubrádióban heti rendszerességgel jelentkező sportműsorunkban, az új év első Hosszabbítás magazinjában évadnyitó, beharangozó témákkal jelentkeztünk. A műsor első részében Buday Zoltánnal az NFL rájátszását próbáltuk meg felvezetni, azt követően pedig kicsit kirándultunk az autósport világában kollégánkkal, Lantos Andrással. 

Állandó NFL szakértőnkkel, Buday Zoltánnal vezettük fel az észak-amerikai amerikai-futball bajnokság rájátszását a Hosszabbítás magazin legutóbbi adásának első részében. A beszélgetés során azért kitértünk az alapszakasz érdekességeire is, beszéltünk negatív szenzációkról és pozitív élményekről egyaránt. Kiosztottuk az egyéni elismeréseket, sőt Zoli olyan bátor volt, hogy megjósolta a Super Bowl párosítását is
A műsor második részében négykerékre váltottunk, érkezett kollégánk Lantos András, akivel a Michelisz Norbert fémjelezte WTCR sorozat idei szezonjáról beszélgettünk. Lantival érintettük a koronavírus-járvány okozta nehézségeket, beszéltünk a versenynaptárban történt változásokról, kitértünk a csapatokra, különös tekintettel az ismét merész álmokat szövögető Zengő Motorsportra, de ha már motorsport, akkor nem maradhatott el a Lanti szívéhez oly közel álló Le Mans-i 24 órást sem a beszélgetésből. 
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés