Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Épp csak elkezdtek edzeni, máris hullanak a fiatalok

Eurosport
Eurosport

Publikálva 10/05/2015 - 11:21 GMT+2

A harmadik helyen draftolt Dante Fowler Jr. egy órát edzett, majd egész szezonra kidőlt.

Fotó: Eurosport

Súlyos térdsérülést szenvedett Dante Fowler Jr., a Jacksonville Jaguars idei első körös választottja. Az általunk is kiváló választásnak tartott, Florida Gatorstól érkezett defensive end az első edzésén Watts Dantzlert próbálta megkerülni, amikor megbicsaklott a térde. Az első, nyilvánosságra került videófelvételen is elég szörnyen nézett ki az eset, ám akkor még abban bíztak a Jagsnél, hogy nem veszítették el legértékesebb újoncukat egy óra edzés után.
Elveszítették. A diagnózis keresztszalag-szakadás, Fowler az egész szezonban nem léphet pályára, ráadásul mindezt úgy, hogy még újoncszerződését sem írta alá a csapattal... Nagy kérdés, ezek után fog-e egyáltalán pénzt kapni a rehabilitáció ideje alatt...
Nem ő azonban az egyetlen, akinek meggyűlt a baja az első edzéssel: a Denver Broncos Ohio State-ről drafolt tight endje, Jeff Heuerman szintén szétszakította a térdét, ami miatt neki is biztosan ki kell hagynia a teljes 2015-ös szezont. A Vadlovak a harmadik körben választották az elkapásoknál és a futásblokkolásnál használható játékost, így az ő kiesése is igen érzékeny veszteségnek számít.
Az Atlanta Falcons által megszerzett Terrell Floyd is egy mentőben, ám ő csak kiszáradt, ezért kellett ápolni. Hasonlóan járt a tehetséges, de marihuána-botránya miatt a második körbe visszacsúszó Randy Gregory is: a dallasi defensive endet megviselte a meleg, mint elmondta, még szoknia kell a texasi klímát.
Közben a Cowboys lett az a csapat, aki bevállalta a szintén óriási tehetség, de a draft előtt egy gyilkossági ügy kapcsán kihallgatott La'el Collinst. A végül draftolatlan szabadügynökként megszerzett játékos tovább erősítheti a már eddig is kiváló dallasi támadófalat, ám ha esetleg kiderülne, hogy köze volt volt barátnője halálához, az csúnya pofon lenne a Cowboysnak. A fiatal játékos három évre, 1.7 millió dollárért írt alá a csapathoz.
Híresség lesz Brett FavreA "nagy" Hall of Fame-várományos irányítót, aki többször visszavonult majd visszatért, ismét pályán láthatjuk majd, igaz, ezúttal már nem az NFL-ben tervez ismét pályára lépni, hanem egy All-Star meccsre lesz hivatalos egy nappal azt követően, hogy bekerül a Green Bay Packers hírességeinek csarnokába, valamint visszavonultatják legendás, 4-es számú mezét.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés