A Tampa Bay Buccanneers 44 éves sztárja már korábban beszélt arról, miszerint addig nem fog visszavonulni, amíg képesnek érzi magát, hogy a legmagasabb szinten, bajnoki címre esélyesen játsszon. Azt pedig a legutóbbi kiírásban is bizonyította, hogy még mindig kiemelkedő futballra képes, ugyanis végső diadalra vezette új együttesét, melyhez a tavaly tavasszal csatlakozott.

A New England Patriotstól tavaly 20 év után, hat bajnoki gyűrűvel távozott irányítót legutóbb csapattársa, Rob Gronkowski kérdezte nyilvánosan egy közös videójukban, hogy 50 évesen is ott lesz-e még a pályán, mire Brady közölte, "azt hiszem, a válasz igen".

Tom Brady - AFP/Mike Ehrmann

Fotó: AFP

NFL
Bradynek szinte még el sem kezdődött a rájátszás, de egy legenda karrierje már véget is ért
19/01/2022 17:54
"Ez egy népszerű téma mostanában. Nem érzem annyira bonyolultnak a kérdést. Ráadásul Florida egy igazi nyugdíjas állam, szóval úgy érzem, még játszom itt egy ideig, aztán szépen belecsúszok a nyugdíjba" - mondta viccelődve a legendás irányító.
Brady formájáról mindent elmond, hogy első tampai szezonjában 65,7 százalékos pontosággal passzolt - összesen 4633 yardot -, és 40 touchdown-átadása volt. Korábban mindössze egyszer volt ennél több hat pontot érő passza karrierje során.
Forrás: MTI
Amerikai Foci
Utolsóként a Rams jutott be a főcsoport-elődöntőbe
18/01/2022 09:47
NFL
1991 után nyert rájátszásban a Bengals, kiüttötte a Bills a Patriotsot
16/01/2022 08:32